Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Forsaken DLC stigao u Destiny 2!

Forsaken DLC popravlja utisak?

Razvojni timovi Bungie i High Moon Studios su danas objavili Forsaken DLC, najnoviju ekspanziju za popularni FPS Destiny 2.

Po najavama možda i najznačajnija ekspanzija za Destiny 2 dostupna je od 4. septembra za PlayStation 4 i Xbox One konzole, kao i za PC putem Blizzardove platforme Battle.net.

Najveći deo Forsaken ekspanzije se odvija u mestu zvanom „Dreaming City” tako da vodi igrače na epsko putovanje u skrivene delove našeg solarnog sistema gde se prepliću tanke linije između pravde i osvete. Dve potpuno nove destinacije za istraživanje (The Tangled Shore i The Dreaming City) i uz nova oružja, oklope i Supers opcije za kupovinu, čine Forsaken DLC još primamljivijim.

Uz sve to tu je i novi end game sadržaj, novi mod Gambit koji je fuzija kompetativnog i kooperativnog moda. Ovaj režim igre je 4v4 i kombinuje PvP i PvE, a prvi je ovakve vrste za Destiny 2.

Activision i Bungie su nedavno održali Gambit Showdown u kojem su ovaj mod isprobale poznate NBA, muzičke i YouTube/Twitch ličnosti. Kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!