Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Battlefront 2 dobija novi mod i nove heroje krajem godine

Da li će Star Wars: Battlefront 2 uspeti da preobrati igrače?

I pored toga što Star Wars: Battlefront 2 nije prošao slavno, DICE i Electronic Arts po svemu sudeći ne odustaju od ove igre.

Prvo je tokom E3 sajma usledilo izvinjenje igračima koje su uputili izdavač i razvojni tim, a onda je saopšteno da se i dalje aktivno radi na dodavanju novog sadržaju. Pa tako, tokom septembra SWBF2 igrači će dobiti novi squad sistem, a onda će kasnije ove godine stići i novi heroji, lokacije i vozila.

General Grievous stiže tokom oktobra, a tokom novembra stiže i Obi-Wan Kenobi. On će moći da dokaže svoje umeći na Galactic Assault mapi, Geonosis, koja će sigurno biti prepoznatljiva svim ljubiteljima franšize. Povrh svega toga, u novembarskom apdejtu naći će se Count Dooku, Anakin Skywalker i još mnogo toga.

Autori su naveli da će nastaviti da poboljšavaju mečmejking, daily challenge, balans kao i da smanjuju broj bagova.

Igrači su dočekali na nož Star Wars: Battlefront 2 nakon što je postalo očigledno da su EA i DICE ubacili agresivan lootbox sistem koji je ocenjen kao pay to win. Ovo je pokrenulo lavinu negativnih komentara koji su pokrenuli raspravu o tome da li je lootbox kockanje ili ne, a neki razvojni timovi su preradili ili potpuno izbacili ovu komponentu iz svojih igara.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!