Scorn odložen za 2019. godinu!

PC Slider Vesti

Moraćemo još malo da sačekamo!

Horor FPS igra Scorn na kojoj radi srpski razvojni tim Ebb Software je zvanično pomeren za 2019. godinu, saopštili su autori.

Kako je navedeno u saopštenju kompanije, Ebb Software je uspeo da dobije dodatna sredstva za izradu igre, a ova investicija može znatno da utiče na podizanje kvaliteta igre, zbog čega je tim odlučio da pomeri datum premijere. Oni su takođe naveli da je ugovor za dodatna sredstva potpisan jer se ni na koji način ne meša u kreativnu slobodu autora, pa samo može pozitivno da utiče na celokupan izgled igre.

Po svemu sudeći ovo je još jedan slučaj gde potpuno podržavamo odluku autora da datum premijere igre bude odložen, jer će naslov zbog toga po svemu sudeći izgledati mnogo bolje.

Scorn je FPS horor koji je privukao pažnju mnogih na osnovu svoje unikatne vizuelne prezentacije, pa je čak i poznati jutjuber PewDiePie objavio gejmplej video iz igre.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password