Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Cyberpunk 2077 gameplay prikazan u misterioznom strimu

Cyberpunk 2077 E3 i Gamescom demo javno prikazan!

Poljski razvojni tim CD Project RED je danas objavio dugoočekivani prvi gameplay snimak iz svoje nadolazeće igre Cyberpunk 2077.

Radi se o istom demou koji je u junu bio prikazan novinarima iza zatvorenih vrata na E3, kao i tokom nedavno održanog Gamescom sajma. Kako su autori tada objasnili, radi se misiji na samom početku igre, koja detaljno prikazuje svet Cyberpunk 2077, kao i različite opcije koje ovaj naslov pruža igračima.

Iako će u igri moći da se bira muški ili ženski glavni junak, baš kao što je to bio slučaj tokom E3 prezentacije i u ovom videu je za glavnog junaka odabrana ,,ženska” V (kao uostalom i kada smo mi to gledali na Gamescom-u), ali igračima je data sloboda i da podešavaju izgled kao i istoriju heroja ili heroine. Uz to je dat izbor u načinu izvršavanja različitih misija, kao i drugačije odluke, što je i najveća razlika u odnosu na ono viđeno u junu.

Odluka razvojnog tima CD Project RED da prikažu gameplay video nas nije previše iznenadila. Naime, već nakon E3 sajma, studio je imao problema da sakrije detalje igre, jer je jedan od novinara objavio zvučni zapis sa prezentacije, a rizik da će nešto slično da se desi nakon Gamescom-a bio je još veći jer su prezentacije bile prepune ljudi koji su mogli krišom i da snime video.

Snimak traje oko 48 minuta, ne predstavlja finalni izgled igre i možete da ga pogledate ispod.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!