Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Spyro Reignited Trilogy odložen za novembar

Spyro Reignited trilogija stiže dva meseca kasnije nego što je to bilo planirano

Activision i razvojni tim Toys for Bob objavili su da će datum izlaska Spyro Reignited Trilogy biti pomeren za novembar.

Tačan datum premijere je 13. novembar, što je nepunih dva meseca kasnije u odnosu na prvobitne planove jer je Spyro trebao da se vrati na konzole 21. septembra, takođe ove godine.

Autori su u saopštenju naveli da su u potpunosti posvećeni peglanju igara, zbog čega je odlučeno da datum izlaska bude pomeren.

,,Zaista sam se nadao da ćete imati priliku da spašavate zmajeve i tamanite Rhynocse ranije, ali trilogiji je potrebno još ljubavi i pažnje. Kada u novembru budete istraživali Dragon Realms, Avalar i The Forgotten Worlds, znamo da ćete se složiti da je vredelo čekati.”, naveo je čelnik studija Pol Jan (Paul Yan).

Ipak, jedan od razloga odlaganja igre je možda bio i taj što su igrači i gaming mediji nedavno napali Activision i razvojni tim kada je otkriveno da će trilogija biti objavljena sa samo jednom od tri igre na disku, dok će ostale epizode biti smeštene u day-one peč. Uz dodatno odlaganje, fizičko izdanje trilogije bi sada moralo biti isporučeno sa sve tri igre na disku, ali ostaje da se vidi da li će to zaista biti tako.

Spyro Reignited Trilogy će biti objavljen za PlayStation 4 i Xbox one.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!