Objavljeno kada Black Ops 4 battle royale beta počinje

PC Slider Sony Vesti Xbox

Otkriveni i novi detalji Black Ops 4 battle royale modu

Activision i Treyarch su otkrili kada će početi Black Ops 4 battle royale beta i kada ćemo konačno moći da isprobamo novi mod po imenu Blackout.

Blackout test će biti zatvorenog tipa i on je zakazan za 10. septembar, a i ovog puta će PlayStation 4 igrači imati privilegiju da se prvi uključe u betu. Mada za sad nije poznato kada će tu priliku dobiti i vlasnici Xbox One i PC mašina, pretpostavlja se da će to biti nakon nedelju dana, baš kao što je bilo u slučaju prve multiplejer bete. Nije navedeno ni trajanje bete, a malo nas zbunjuje činjenica da je 10. septembar ponedeljak, a ne petak, pa je moguće da će beta test trajati nedelju dana. Nemojte da nas držite za reč.

Na zvaničnom twitter profilu, autori igre su takođe otkrili da će igrači u Blackout modu moći da biraju da igraju solo, kao duo ili kao četvoročlani tim. Sa druge strane i dalje nije navedeno koliko će ukupno biti igrača na mapi.

Call of Duty: Black Ops 4 se očekuje 12. oktobra u verziji za PS4, Xbox One i PC.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password