Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

QuakeCon 2018 – Najvažnije vesti

QuakeCon prepun zanimljivih trejlera

Bethesda Softworks natrpala je QuakeCon 2018 najnovijim trejlerima i detaljima iz svojih nadolazećih igara, kao i nekih koje su već na tržištu.

QuakeCon je centralni događaj kompanije Bethesda koji prvobitno bio okrenut Quake serijalu, a sada je proširen i na druge naslove poznatog izdavača. QuakeCon 2018 održan je od 9. do 12. avgusta, a ovo su neke od najvećih vesti.

Quake Champions je postao free to play. 

I tako će ostati zauvek, naglašavaju autori. Quake Champions je novo ostvarenje u dugovečnom serijalu nakon 13 godina pauze i prvi put je najavljen 2016. godine, a u Steam Early Access stigao je 2017. godine. Igra je isključivo multiplejer FPS ostvarenje i možete ga instalirati sa ove stranice.

Objavljeno više detalja o Wolfhunter ekspanziji za The Elder Scrolls Online.

Wolfhunter ekspanzija okrenuta je lovu na vukodlake, kao i na deadric princa Hircine-a. Apdejt je već stigao u PC verziju, dok se na konzolama očekuje 28. avgusta.

Vozila u fokusu Rage 2.

Bethesda je potvrdila da će vozila biti važan deo i najnovije Rage igre. Ne samo to nego ćete u nastavku moći da napadnete ceo konvoj protivničkih vozila vašim nabudženim četvorotočkašem.

Uostalom, pogledajte video ispod.

Objavljen gameplay video za Doom Eternal.

Nakon dosta ,,prazne” priče, Bethesda je konačno odlučila da prikaže kako izgleda gejmplej u Doom Eternal. Najzanimljiviji detalj? Sada možete da kontrolišete demona!

Tokom šoua je objavljeno da će Doom Eternal pored PlayStation 4, Xbox One i PC platformi biti objavljen i za Nintendo Switch.

Prikazan sistem kreiranja i apgrejdovanja likova u Fallout 76.

Tokom specijalnog panela posvećenog novom MMO ostvarenju (kako to čudno zvuči) kompanije Bethesda, otkriveno je da će likovi u Fallout 76 moći da se poboljšavaju specijalnim karticama koje dolaze u paketićima. Predstavnici kompanije bili su brzi i odmah su pojasnili da igrači neće moći da kupuju paketiće pravim parama.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!