Koje to Diablo igre priprema Blizzard?

Nintendo PC Slider Sony Vesti Xbox

Više o Diablo ,,projektima” na Blizzconu?

Sredinom nedelje, community menager kompanije Blizzard, Brandy ,,Nevalistis” Camel potvrdila je da je u izradi nekoliko Diablo projekata.

Ona pak nije objasnila o čemu se to tačno radi, osim činjenice da će više reči o tome moći da se čuje krajem godine, pretpostavljamo tokom održavanja ovogodišnjeg Blizzcon šoua.

Ipak, na osnovu vesti koje su nam stigle ranije, imamo par dobrih ideja šta bi to moglo da bude.

Kao najverovatniji projekat na tom spisku je sigurno Diablo 3 Switch verzija.  U prethodnom periodu u više navrata se pričalo o tome da će Blizz prebaciti poslednji nastavak na Nintendovu konzolu, što je potvrdio i poznati gejming portal Eurogamer, a ono što će igračima biti verovatno najinteresantnije je to što će po prvi put moći da iznesu D3 van kuće.

Druga pretpostavka je da se radi na remasterima prve dve igre, a kao najveći argument ove teorije je Starcraft remaster koji je objavljen nedavno. Sa druge strane, pojedini predstavnici kompanije svojevremeno su odbacili ovu teoriju navodeći da bi to bio jako komplikovan posao.

Najpopularnija teorija? Diablo 4, definitivno. Većina igrača očekuje novu igru sa nestrpljenjem, naročito oni koji i dalje aktivno igraju nove sezone (Blizz je stigao do čak 14.!). Brandy Camel jeste spomenula da je u izradi više igara, kao i da će za neke biti potrebno više vremena da se zavšre u odnosu na druge, tako da novi nastavak možda i nije tako neverovatan kako trenutno deluje.

Šta vi mislite? Šta biste najviše voleli da bude ..Diablo projekat”, napišite nam u komentarima!

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password