Pogledajte Red Dead Redemption 2 gameplay video!

Red Dead Redemption 2 gameplay je tek prvi u nizu, obećava Rockstar

Rockstar je danas objavio dugoočekivani Red Dead Redemption 2 gameplay video koji prikazuje mehaniku i neke od stvari koje će igrači moći da rade u igri.

Video prikazuje ogromna prostranstva u igri koja će moći da se istražuju peške ili na konju, a mapa je podeljena na guste šume, pustinju, mučvaru, kao i na planinske vrhove.

Glavni junak, Artur Morgan (Arthur Morgan) će te predele prolaziti sa članovima Van der Linde bande, a igrač će sve vreme moći da utiče na međusobne odnose ljudi. Bitan deo igre će biti kamp koji će igrači moći da naprave na različitim delovima mape, kao i da ga unapređuju tokom vremena.

Artur će moći da komunicira sa drugim ljudima u RDR2 svetu, a odnos sa njima gradiće njegovu reputaciju. Trejler je otkrio da će obračuni u igri biti realniji nego ranije, bilo da je u pitanju pesničenje ili pucanje.

Na kraju, nas je zainteresovalo i to što je konjima posvećeno dosta pažnje. Sve rase konja će biti različite, pa će neke biti bolje za transport tereta, a neke brže i samim tim pogodnije za jahanje.

Drugi Red Dead Redemption 2 gameplay trejler pozabaviće se različitim aktivnostima u igri, a njih će očigledno biti dosta, počev od lova i pecanja, pa sve do kockanja sa drugim članovima bande u kampu. Pogledajte video ispod.

Red Dead Redemption 2 izlazi 26. oktobra za PlayStation 4 i Xbox One. PC verzija se i dalje ne pominje.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password