Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Pogledajte Red Dead Redemption 2 gameplay video!

Red Dead Redemption 2 gameplay je tek prvi u nizu, obećava Rockstar

Rockstar je danas objavio dugoočekivani Red Dead Redemption 2 gameplay video koji prikazuje mehaniku i neke od stvari koje će igrači moći da rade u igri.

Video prikazuje ogromna prostranstva u igri koja će moći da se istražuju peške ili na konju, a mapa je podeljena na guste šume, pustinju, mučvaru, kao i na planinske vrhove.

Glavni junak, Artur Morgan (Arthur Morgan) će te predele prolaziti sa članovima Van der Linde bande, a igrač će sve vreme moći da utiče na međusobne odnose ljudi. Bitan deo igre će biti kamp koji će igrači moći da naprave na različitim delovima mape, kao i da ga unapređuju tokom vremena.

Artur će moći da komunicira sa drugim ljudima u RDR2 svetu, a odnos sa njima gradiće njegovu reputaciju. Trejler je otkrio da će obračuni u igri biti realniji nego ranije, bilo da je u pitanju pesničenje ili pucanje.

Na kraju, nas je zainteresovalo i to što je konjima posvećeno dosta pažnje. Sve rase konja će biti različite, pa će neke biti bolje za transport tereta, a neke brže i samim tim pogodnije za jahanje.

Drugi Red Dead Redemption 2 gameplay trejler pozabaviće se različitim aktivnostima u igri, a njih će očigledno biti dosta, počev od lova i pecanja, pa sve do kockanja sa drugim članovima bande u kampu. Pogledajte video ispod.

Red Dead Redemption 2 izlazi 26. oktobra za PlayStation 4 i Xbox One. PC verzija se i dalje ne pominje.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!