Assetto Corsa Competizione stiže sredinom septembra

PC Slider Vesti

Assetto Corsa Competizione pomera granice realizma!

KUNOS Simulazioni i 505 Games najavili su da će Assetto Corsa Competizione biti objavljen 12. septembra i to na Steam Early Access platformi.

Najnovija simulacije vožnje pored prepoznatljivog realizma imaće i zvaničnu licencu GT3 Series šampionata, što uključuje prava imena svih vozača, timova, vozila, kao i staza.

Igra se izrađuje u Unreal Engine 4, a već možemo da očekujemo da su autori ovaj grafički pokretač iskoristili do maksimuma, kako bi Assetto Corsa Competizione doveli do neverovatne realističnosti. Ono što je zanimljivo je to da je razvojni tim koristio motion capture tehnologiju za snimanje ponašanja vozila i vozača kako bi doživljaj bio još uverljiviji.

Nakon što igra bude objavljena, autori obećavaju redovni apdejt svakog meseca koji će obuhvatati nova vozila, staze kao i funkcije. Ovaj tempo će biti nastavljen sve do objavljivanja finalne verzije igre, što bi trebalo da se desi početkom 2019. godine.

Uz najavu, KUNOS Simulazioni je postavio i video koji možete da pogledate ispod.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password