Ni No Kuni II: Revenant Kingdom dobija besplatan DLC

PC Slider Sony Vesti

Bandai Namco otkrio šta sve sprema za Ni No Kuni II

Bandai Namco je objavio da nas početkom avgusta očekuje prvo u nizu proširenja za igru Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, a ono će biti dostupno besplatno.

Besplatni DLC se očekuje 9. avgusta i nazvan je Adventure Pack, a u sebi će sadržati niz novih izazova za igrače koji misle da su videli sve što Ni No Kuni II nudi.  Ekspanzija dodaje nove nivoe u Faraway Forest koji će, kada se ,,počiste”, dati igračima nove kostime za Evana i druge likove. Uz to će stići i dva nova boss-a: Blackhart i Zeta, kao i niz novih kvestova koji će biti otključani nakon završetka glavne priče.

Nakon Adventure Pack-a, Bandai Namco će izbaciti dva DLC koje možete da kupite. Drugi DLC se očekuje tokom zime (donosi nove zagonetke i nove izazove), a treći početkom naredne godine, a on će doneti i novu epizodu priče.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom je izašao za PC i PlayStation 4 u martu ove godine, a naš opis možete da pročitate ovde.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password