Fallout 76 beta će početi u oktobru

PC Slider Sony Vesti Xbox

…Ali Fallout 76 beta neće biti dostupna svima

Razvojni tim Bethesda je zvanično objavio da će prva Fallout 76 beta početi tokom oktobra, mesec dana pre premijere igre.

Autori za sad nisu otkrili kakav će sadržaj biti ponuđen tokom bete, ali je poznato da će pristup njoj za sad imati samo oni koji su kupili igru u pretprodaji. Međutim, neće svi kupci igre imati pristup beti u prvi mah, jer razvojni tim planira da počne betu sa manjim brojem igrača, a da zatim postepeno povećava populaciju. Zato će Bethesda nasumično dodeljivati pristup beti.

Fallout 76 beta će biti važna faza razvoja igre, jer će ovaj naslov biti prvi u serijalu koji se oslanja na multiplejer.

Najnoviji nastavak popularnog serijala smešten je u američku saveznu državu Zapadna Virdžinija, a auoti ističu da će igrači moći da sarađuju ili možda ipak ne u borbi za svoj život, kako bi preživeli nuklearnu apokalipsu. Fallout 76 će imati do sad najveći i najdinamičniji svet u serijalu.

Fallout 76 izlazi 14. novembra u verziji za PC, Xbox One i PlayStation 4.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password