Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

PES 2019 demo će biti objavljen 8. avgusta

PES 2019 demo opet nedostupan našim PC igračima?

Konami je zvanično potvrdio da će objaviti PES 2019 demo 8. avgusta u verziji za PC, Xbox One i PlayStation 4 igračke sisteme.

U videu koji je objavljen (a koji možete da pogledate dole) otkriveno je da će demo imati 10 klubova i dve reprezentacije, a na spisku se nalaze Barselona, Liverpul, Milan, Inter i drugi klubovi, kao i Argentina i Francuska.

Konami je takođe otkrio da će igračima u PES 2019 demo-u na raspolaganju pored oflajn exhibition mečeva imati i online quick match.

Nažalost, po svemu sudeći i ovog puta će se ponoviti priča prošlogodišnjih izdanja, te da će demo, kao i puna verzija igre biti nedostupna PC igračima iz naše zemlje i regiona (u drugim regionima je krenula pretprodaja na Steam-u).

Tokom Gamescom-a 2017 smo iskoristili priliku i upitali predstavnike kompanije Konami zašto je to tako, ali oni nisu imali objašnjenje uz obećanje da će odgovor biti prosleđen uskoro, ali ga mi nismo nikad dobili. Umesto toga, igrači iz našeg regiona prinuđeni su da budu kreativni i koriste zaobilazna rešenja ili instaliraju verziju za konzole.

Pro Evolution Soccer 2019 izlazi nešto ranije ove godine u odnosu na prethodnike, i to 30. avgusta za PC, Xbox One i PlayStation 4.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!