Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Forza Horizon 4 – Objavljen novi gameplay video od sat vremena

Multiplejer i godišnja doba donose velike promene za Forza Horizon 4!

Razvojni tim Turn 10 Studios je objavio novi Forza Horizon 4 video u kojem ekipa iz Playground Games-a prikazuje neke od najzanimljivijih delova igre.

Autori igre u videu pričali su o najvećim novinama Forza Horizon 4 kao što je uvođenje godišnjih doba koja ne menjaju samo kako se vozila ponašaju na podlozi (sneg, leg, kiša ili suv asfalt), već i to što svaka sezona značajno menja izgled mape.

U najnovijoj igri biće zadržane sve one stvari koje smo voleli u prethodnicima uz poneke izmene (pogledajte VGA Challenge). Na primer, live event Forzathon, će sada imati i multiplejer mod u kojem će igrači moći da se nadmeću u nekoliko različitih disciplina podeljenih u faze. Zanimljivo je to što će opcija premotavanja biti moguća i u onlajn trkama, gde će sada igra nastavljati da teče u realnom vremenu, dok će vozilo biti vraćeno na prethodnu poziciju.

U videu je prikazan i jedan showcase event, segment igre po kojem je ovaj serijal prepoznatljiv. Ovde ne bismo da otkrivamo previše, jer je najbolje da pogledati video (oko 8:39) koji nas je oduševio iako je baš ovde strim imao tehničkih problema.

Forza Horizon 4 će imati više od 450 automobila, biće smešten u Veliku Britaniji, a trebalo bi da bude objavljen 2. oktobra za Xbox One i PC.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!