Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

We Happy Few trejler predstavlja nove likove u igri

We Happy Few je još uvrnutiji nego što smo mislili!

Najnoviji trejler za igru We Happy Few otkrio nam je nove likove i detalje o naslovu koji nam stiže za manje od mesec dana.

Osim Arthur-a, kojeg smo viđali u prethodnim trejlerima, igrači će takođe imati priliku da kontrolišu likove po imenu Sally i Ollie.

Sally je hemičarka koja snabdeva bogataše snažnim medikamentima a koje ni jedan farmaceut u državi ne može da napravi. Na žalost ona takođe ima i mračnu prošlost, koju jedan od ,,konzumenata” njenih droga će uspeti da otkrije. Ollie sa druge strane je pomahnitali Škot koji živi u uništenoj železničkoj stanici, koja krije njegovu najveću tajnu. On je naime vojni veteran, čija krv ponovo počinje da vri kada on upozna Arthur-a… Naravno, to se nimalno ne dopada vlastima Wellington Wells-a.

We Happy Few je svoj život započeo nakon uspešne Kickstarter kampanje pre tri godine. Naslov je privukao veliku pažnju neobično mračnom atmosferom i izvođenjem, a njoj nije odoleo ni Microsoft jer je tokom ovogodišnjeg E3 sajma potvrdio da je kupio razvojni studio.

We Happy Few izlazi 10. avgusta za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!