Boomsday Project je naziv nove Hearthstone ekspanzije

Mobilne igre PC Slider Vesti

Najpoznatija Hearthstone karta inspiracija za The Boomsday Project

Blizzard Entertainment najavio je najnoviju ekspanziju za Hearthstone pod nazivom The Boomsday Project, a ona stiže već početkom avgusta.

Ekspanzija u centar pažnje stavlja Dr. Boom-a, jednu od najpoznatijih HS karata do sad, a paket donosi 135 novih karata uključujući tu i devet novih legendarnih spelova.

Pored toga novo proširenje donosi Magnetic keyword koji je povezan samo sa Mecha jedinicama. Kada igrač upotrebi kartu Mech miniona sa ovom Magnetic osobinom on će aktivirati sve druge mech jedinice sabirajući njihove attack, health i ability karakteristike. Uz ovu novinu, biće ubačen i spell effect koji je nazvan Project a koji donosi bonuse za oba igrača u meču, tu su Omega karte i još neke druge izmene mehanike igre.

The Boomsday Project će imati i singlplejer sadržaj po imenu The Puzzle Lab i on će imati logičke elemente, jer će zahtevati od igrača da pobede u meču sa specifičnim rasporedom karata u špilu, u ruci, kao i na tabli.

Kao i do sad, igrači mogu da kupe ekspanziju u pretprodaji i to u kompletu od 50 ili 80 karata, koji sa sobom nose i neke bonuse.

The Boomsday Project će biti objavljen za mobilne uređaje i PC 7. avgusta, dok će The Puzzle Lab stići nekoliko nedelja kasnije, tj. 21. avgusta.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password