Black Ops 4 beta počinje u avgustu

PC Slider Sony Vesti Xbox

Black Ops 4 beta podeljena na dva dela: multiplejer i Blackout test!

Activision i Treyarch su danas otkrili sve detalje u vezi sa Call of Duty Black Ops 4 beta testom koji će obuhvatati i novi Blackout battle royale mod.

U saopštenju je navedeno da će Black Ops 4 beta biti podeljena u dve faze, gde će prvu predstavljati klasični multiplejer test kojem će PlayStation 4 igrači ekskluzivno moći da se pridruže već od 3. avgusta, a on će trajati sve do 6. avgusta.

Četiri dana nakon toga, 10. avgusta, Activision će pokrenuti drugi test koji će biti otvoren i za PC i Xbox One, kao i za PS4 sisteme, a on će trajati do 13. avgusta. Pristup PC verziji će prvo imati igrači koji su kupili igru u pretprodaji (tz. Early Access pristup), dok će otvorena beta početi dan kasnije, tj. 11. avgusta.

Autori igre planiraju i drugi veliki beta test koji će biti fokusiran na novi battle royale mod po imenu ,,Blackops”, a ovaj test se očekuje tokom septembra.

Call of Duty Black Ops 4 izlazi 12. oktobra u vezriji za PC, Xbox One i PlayStation 4.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password