Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Commandos serijal se vraća iz mrtvih!

Commandos igre ipak nisu zaboravljene

Razvojni tim i izdavač video igara, Kalypso Media Group objavio je danas da je postao vlasnik popularnog strateškog serijala Commandos.

Kako je objašnjeno u saopštenju kompanije, Kaylpso ne samo da ima pravo da distribuira sve do sad objavljene igre, već i da razvija nove nastavke. U prevodu, možemo da očekujemo da će serijal biti objavljen u verziji za aktuelne sisteme (možda neki HD remaster?), kao i da će biti započet rad na novoj igri.

Dogovor sa razvojnim timom igre,  Pyro Studios, obuhvata i prava na njihove druge naslove kao što su Imperial Glory i Praetorians.

Osnivač razvojnog tima Pyro Studios je spomenuo kako razvojni tim već duže vreme traži izdavača koji bi im omogućio da nastave svoje popularne naslove pa nije krio zadovoljstvo postignutim dogovorom, jer smatra da je Kalypso odličan izbor zbog ogromnog iskustva u gejming industriji.

Commandos je serijal real-time taktičkih strategija sa temom Drugog svetskog rata a koji je započet 1998. godine. U periodu do 2006. objavljene su četiri strateške igre sa pogledom iz polu-ptičije perspektive, kao i jedan strateški FPS. Ovi naslovi su poslužili kao inspiracija brojnim drugim igrama koje su došle kasnije, a poslednja u nizu je Shadow Tactics: Blades of the Shogun.

Sve nam se čini kao da je nova Commandos igra sada veoma izvesna.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!