Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Hitman 2 će imati šest lokacija

Hitman 2 neće biti podeljen na epizode

IO Interactive je zvanično potvrdio da će Hitman 2 imati šest lokacija na dan svoje premijere, a one će biti izdeljene na više različitih misija.

Ovo je podatak koji će sigurno pozdraviti svaki ljubitelj serijala, ne samo zbog toga što one neće biti izdeljene na posebne epizode ovog puta (Hitman 2 neće biti epizodnog karaktera), već i zato što je svaka lokacija raširena na velikoj mapi.

Ako je suditi samo po prikazanom Majamiju, svako ,,digitalno igralište” Agenta 47 imaće ogroman broj zanimljivih odela, neobičnih sredstava za likvidaciju i slično. Ukratko, istaživanje svakog ćoška umeće da potraje. Obzirom da nam se u prethodniku najviše dopala sloboda u ispunjavanju misija, mislim da sada već sa sigurnošću možemo da kažemo da će Hitman 2 nastaviti u istom maniru, pa ostaje nada da će autori nadmašiti sebe ovog puta.

Što se tiče misija, autori su potvrdil da će one biti podeljene na singlplejer, Escalation, Contracts, Elusive Targets, kao i custom misije. I ovo je još jedna dobra vest, jer IO Interactive ne želi da menja sve ono što je valjalo u prethodniku.

Hitman 2 izlazi 13. novembra za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a ako igru kupite u pretprodaji dobićete pristup stand-alone mini igri Sniper Assassin.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!