Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

FIFA 19 će navoditi verovatnoću za izvlačenje kartica u Ultimate Team

Da li nam zaista nešto znači podatak da imamo mizarno malu šansu da izvučemo Ronalda u FIFA 19 Ultimate Team?

Pritisak igračke javnosti uspeo je da utiče na Electronic Arts da donese i neke po svemu sudeći velike izmene u Ultimate Team modu u FIFA 19.

Star Wars Battlefront 2 je izgleda ostavio duboki trag na Electronic Arts. Po rečima Derila Holta (Deryl Holt), potpredsednika EA Sports odeljenja,  najnovije FIFA izdanje će imati detaljniji opis šta se krije u svakom paketiću u Ultimate Team modu. Kako on objašnjava u FIFA 19 uz svaki paket će biti navedena verovatnoća za osvajanje različitih tipova kartica.

U predhodnim igrama, u FUT modu za svaki tip paketića je bio naveden broj kartica, kao i koliko ,,retkih” karata se nalazi u njima. Mada najnovija informacija koja nam je stigla predstavlja veliki korak napred, iz izjave Holta ne može da se shvati koliko detaljno će biti objašnjenje niti koliko će ono biti od koristi igračima. Čini nam se da već sada svi FIFA igrači znaju da su premale šanse da iz paketića izvuku nekog od najboljih fudbalera.

Ultimate Team je kartični mod unutar svih EA Sports igara koji ujedno predstavlja i njihovu najpopularniju komponentu. Iz tog razloga ne verujemo da će EA poželeti da bitnije menja stvari u budućnosti, a predsednik kompanije Endrju Vilson (Andrew Wilson) je nedavno čak i izjavio kako smatra da FUT i loot box komponente ne predstavljaju kockanje.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!