Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Objavljen Overkill’s The Walking Dead gameplay video od 22 minuta!

Overkill’s The Walking Dead deluje zabrinjavajuće

Popularni gaming portal Polygon objavio je novi dvadesetdvominutni video koji pokazuje kako izgleda gejmplej igre Overkill’s The Walking Dead.

Video prikazuje kako izgleda jedna od misija sa akcentom na kooperativnu igru, istraživanje i lutovanje. Snimak je bez objavljen bez komentara novinara ili nekog iz razvojnog tima, tako da nam je ostavljeno da sami tumačimo to što je na ekranu – a naši prvi utisci nisu sjajni.

Grafički prikaz deluje previše monotono, dok je očigledno da na animaciji likova i zombija treba još dosta da se radi. Sa druge strane, vredi pohvaliti nivo detalja na mapama, zbog čega one deluju uverljivije. Obzirom da se radi o beta verziji, što je takođe očigledno u klipu, nadamo se da će se autori potruditi da ispeglaju igru do novembra.

Najnoviji naslov rađen po The Walking Dead stripu i seriji privukao je veliku pažnju igrača zato što iza njega stoji razvojni tim Overkill Software poznat po Payday igrama. OTWD predstavlja meštavinu FPS-a sa RPG elementima, koji je protkan survival i stealth elementima.

The Walking Dead izlazi 6. novembra u Severnoj Americi, a 8. novembra za sva ostala tržišta u verziji za PlayStation 4, Xbox One i PC.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!