Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Jeste li primetili novi sistem nišanjenja? Pogledajte 20 minuta iz Resident Evil 2 rimejka!

Zombije je mnogo teže staviti na nišan u rimejku Resident Evila 2

Posle godina kuknjave igrača, Capcom se smilovao da uradi rimejk voljenog Resident Evila 2, a deo gejmpleja mogli smo da vidimo na E3 sajmu. U međuvremenu, deo javnosti je imao priliku da isproba demo, tako da sad imamo još bolji utisak kako sve to izgleda.

Mi ćemo izneti samo neka od zapažnja, od toga da igra koristi Resident Evil 7 endžin, do izvođenja koje je više nalik na Resident Evil 4, 5 ili 6, usled pogleda iz trećeg lica. Ono što je ostalo isto jeste struktura samog okruženja, s obzirom da je raspored prostorija samo minimalno izmenjen. Naravno, nema više ni čuvene animacije otvaranja vrata.

Sem toga, interesantan je novi sistem za nišan, jer morate sačekati neko vreme pre nego što se on nacentrira, kako bi naneo maksimalnu štetu. Kao što veterani serijala znaju, Resident Evil 2 bio je dosta drugačija igra od originala, u smislu da je pucnjava postala mnogo važniji deo igre, a oskudica metaka se više nije osećala tako žestoko. Ipak, daleko od toga da je ovde napucavanje toliko u fokusu kao u nekim kasnijim ostvarenjima. Uostalom, pogledajte i sami kako to izgleda.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!