Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Ubisoft E3 2018 prezentacija: sve najvažnije vesti

Jedno pokvareno iznenađenje i dosta gejmpleja na Ubisoft E3 2018 prezentaciji

Ubisoft E3 2018 šou je još jednom bio smešten u čuveni Orpheum teatar u Los Anđelesu, a od francuskog izdavača se očekivalo da će imati šta da kaže. Kompanija je uspela u tome, i pored toga što je glavno iznenađenje pokvareno pre nekoliko nedelja.

Just Dance 2019 zagrejao masu. Omiljena (jer je valjda i jedina) plesna igra započela je Ubi prezentaciju i otkriven je spisak pesama, kao i to da stiže u oktobru.

Trejler za Beyond Good & Evil 2 otkrio stare znance i gameplay. Ubisoft je potvrdio da će se u igri pojaviti junaci iz prve igre Page i Jade, ali deluje kao da će ovog puta biti na suprotnim stranama. Autori BGE2 su predstavili detalje priče, druge nove likove, kao i da je ovaj naslov prequel.

Rainbow Six Siege ima više od 35 miliona igrača i ne pokazuje znake zamora. Predstavnik kompanije nastavio je da još hvali R6 Siege sa dodatnim podacima, kao i narednim e-sport takmičenjima. Ništa senzacionalno.

Najavljen Trials Rising. Prikazani delovi igre potvrdili su da će najnoviji nastavak biti podjednako lud kao i prethodnici, a otkriveno je da će neke od staza biti smeštene u Seul, ali i Pripjat. Najnoviji Trials biće objavljen u februaru 2019. godine za sve aktuelne konzole i PC. Možete da se prijavite za betu ovde.

Tom Clancy’s The Division 2 će biti smešten u Vašington.  U detaljnom predstavljanju igru otkriveno je da će biti ubačen raid, da će likovi imati nove specijalizacije, kao i da Ubisoft planira da objavi tri velika DLC i to potpuno besplatno. Prst u oku za Bungie, a izlazi 15. marta 2019.

Muzički performansa najavljuje Mario+Rabbids Kingdom Battle Donkey Kong Adventure. Glavni producent nije trošio previše reči na zvanično saopštenje, pa je umesto toga nastupio bend koji je odsvirao prepoznatljive DK melodije (mada nam je zapalo za oko da je većinom sačinjen od ženskih članica), a na kraju nas je sačekao datum – 26. jun.

Detaljnije predstavljen Skull & Bones. Tokom Ubisoft E3 2018 prezentacije prikazan je trejler za priču, detalji oko kastomizacije brodova, kao i jedna bitka koja veoma podseća na ono što smo videli u Assassin’s Creed Black Flag. Već deluje mnogo bolje od Sea of Thieves.

Ubisoft + Elijah Wood = Transferance. Napeti triler koji smo mogli da vidimo tokom Ubisoft E3 2018 prezentacije proizvod je saradnje francuskog izdavača igara i studija SpectreVision na čijem čelu se nalazi poznati hobit, Elijah Wood. Deluje kao da je ovaj naslov rađen za VR, što će sigurno pojačati jezivost priče.

Star Fox stiže na Switch, ali u epizodnoj ulozi u igri Starlink: Battle for Atlas. Ubisoft je potvrdio da će u svoju svemirsko-pucačku igru u otvorenom svetu (koja koristi prave igračke poput Disney Infinite), ubaciti čuvenog Fox McCloud-a iz Star Fox serijala u Nintendo verziji igre. Osim ovog junaka, u igri će se naći i nekoliko specijalnih misija koje neće biti dostupne na drugim sistemima. Sve je aminovao i sam Mijamoto, kome je predstavnik kompanije uručio prototip igračke. Naslov treba da izađe 16. oktobra za PS4, Xbox One i PC.

For Honor dobija Marching Fire ekspanziju. Ubisoft je najavio da će 16. oktobra u For Honor ubaciti novu Wu Lin frakciju koja će biti sačenja od 4 nova borca. Pored toga biće ubačen i novi 4 na 4 mod, Castle Siege. I ne samo to, do 18. juna starter verzija igre može da se preuzme besplatno i zadrži zauvek u kolekciji.

The Crew 2 open beta  počinje 21. juna. Na samo par nedelja od premijere igre, Ubisoft je iskoristio vreme na prezentaciji da najavi otvorenu betu koja će se odigrati od 21. do 25. juna. Objavljen je novi trejler i to je to.

Assassin’s Creed Odyssey će imati dva glavna junaka! Mnogi se slažu da bi Ubisoft E3 2018 prezentacija bila daleko ubedljivija da nešto ranije nije procurela informacija da se sprema novi AC. Ipak, Ubi se dobrano potrudio da predstavljanje igre bude upečatljivo. Najviše pažnje je izazvala mogućnost izbora likova, kao i različite singlplejer kampanje u zavisnosti od toga da li je odabran Alexios ili Kassandra. Prikazan je i gameplay koji je otkrio da će najnovija igra napraviti veliki korak ka RPG žanru.

Na kraju, navedeno je da igra izlazi 5. oktobra ove godine, pa ostaje da se vidi da li će to biti dovoljno vremena za Ubi da napravi veće izmene u odnosu na AC Origins.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!