Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Square Enix E3 2018 prezentacija: sve najvažnije vesti

Square Enix E3 2018: Kratko ali slatko

Kao i neke druge prezentacije na spisku i Square Enix E3 2018 showcase je bio unapred snimljen i maltene se svodio samo na trejlere i gameplay snimke igara. Kako je spisak naslova bio impresivan, mada bez iznenađenja i Final Fantasy VII Remake, mi ipak nismo imali razloga da se bunimo.

Prikazan gameplay za Shadow of the Tomb Raider. U najnovijoj igri Lara će postati ,,jedno sa džunglom”, a sudeći po novom videu to znači da će igrači imati gotovo predatorolike sposobnosti za eleminaciju neprijatelja. PC, PlayStation 4 i Xbox One – 14. septembar.

Final Fantasy XIV Online saradnja sa Monster Hunter World. Capcom i Square Enix saradnja znači da će čudovišta iz Final Fantasy XIV Stormblood stiću u Monster Hunter World, kao i obrnuto. Osim toga, igrčai mogu očekivati i adaptiran sadržaj iz druge igre, a apdejt se očekuje tokom ovog leta.

Najavljen The Awesome Adventures of Captain Spirit. Ovo je naslov koji će na neki način poslužiti kao most između prve i druge Life is Strange igre. Captain Spirti izlazi 26. juna i biće potpuno besplatan.

Najavljena specijalna izdanja za Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age. Edition of Lost Time (samo za PS4) i Edition of Light (za sve sisteme) i sadržaće niz bonusa. Igra će biti objavljena 4. septembra, dok se verzija za Nintendo Switch očekuje nešto kasnije.

Babylon’s Fall je nova igra razvojnog tima Platinum Games. Autori naslova kao što je Bayonetta ili Nier: Automata po svemu sudeći rade na novoj akcionoj igri. Stiže za PS4 i PC tokom 2019.

Nier: Automata stiže na Xbox One. Nešto više od godinu dana je trebalo Microsoft-u da kupi… ovaj ubedi Platinum Games da objavi igru i za Xbox One. Jedna od najboljih akcionih igara iz prošle godine biće objavljen u BECOME AS GODS ediciji koja sadrži sve naknadno objavljene DLC-ove.

Octopath Traveller je Nintendo Switch ekskluziva. Tradicionalni potezni RPG sa 2D grafičkim prikazom u maniru 16-bitne ere, a biće objavljen tokom jula.

Zvanično najavljen Just Cause 4! Tokom Square Enix E3 2018 prezentacije predstavljen je najnoviji nastavak poznatog serijala akcionih igara. Autori su pričali malo o tome kako će vremenske neprilike uticati na gameplay, a pošto tornado neće biti neverovatna pojava u JC4 onda možete da zaključite da će podosta uticati na igru.

Predstavljen tizer za The Quiet Man. ,,Ćutim i bijem” je najbolji kratki opis za video koji smo mogli da pogledamo, pa pretpostavljamo da se radi o nekakvoj tuči. Na osnovu opisa može da se zaključi da će biti interaktivni film i da će igra biti kraćeg karaktera. Square Enix kaže da će pričati više o The Quiet Man u avgustu, dakle tokom Gamescom-a.

Kingdom Hearts 3 trejler otkrio koji poznati Disney likovi stižu u igru. Na spisku se pored Frozen junaka, nalaze i likovi iz Ratatouille i Wreck-It Ralph ostvarenja. Nas je oduševio kvalitet animacije, pa jedva čekamo 29. januar naredne godine kada igra izlazi za Microsoft i Sony konzole.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!