Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Devolver Digital E3 2018 prezentacija: sve najvažnije vesti

Devolver Digital E3 2018 opet uspeo da ostavi bez reči

Devolver Digital E3 2018 prezentacija izdavačke kuće koja je uglavnom okrenuta indi naslovima i ove godine je bila tradicionalno… kretenska.

Šou je opet vodila Nina Straters (Struthers) koja je svaku sekundu na bini iskoristila da ismeva aktuelne gejming i IT trendove kao što su lootbox, kriptovalute, battle royale, reizdanja starih konzola, pa čak i čuvenu diskusiju o tome da li se izgovara ,,gif” ili ,,džif”.

U tom haosu, izdavač je predstavio tri nove igre, gde je svaka zanimljiva na svoj način.

Objavljen još jedan trejler za igru hrvatskih razvojnih studija. Iza open world survival naslova SCUM stoje Croteam i Gamepires, a podvučeno je da Steam Early Access počinje tokom avgusta. Ovo ćemo obavezno isprobati.

Novi trejler za My Friend Pedro. Atraktivna akciona igra u kojoj igrači kontrolišu junaka na skejtbordu koji na neobičan način napucava protivnike (pogledati video) od prve sekunde je uspela da nas osvoji. Ipak, igra stiže tek naredne godine za PC i Switch.

Remake stare From Software igre. Pre nego što je razvojni tim From Software napravio Souls igre, on je kreirao naslov u kojem igrači kao predsednik SAD obučenog u robotsko odelo mora da ućutka pobunu u državi. Metalwolf Chaos XD bi trebalo da bude objavljen do kraja godine za PS4, Xbox One i PC.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!