Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Bethesda E3 2018 prezentacija: sve najvažnije vesti

Da li je Bethesda već osvojila E3?

Bethesada je nedavno imala problem sa kanadskim lancem prodavnica Wallmart, kada je pre vremena otkriveno da je Rage 2 u izradi, ali osim ovog detalja, i nešto ranije najavljenog Fallout 76, malo se znalo tome šta će kompanija prikazati na ovogodišnjem E3 sajmu. Možemo samo da kažemo da je ona uspela da oduševi sve, ali pođimo redom.

Prikazan Rage 2 gameplay. Bethesda je počela prezentaciju sa pošalicama na račun ,,kvalitetnog čuvanja tajni”, predstavljen je razvojni tim Avalanche Studios koji će raditi na igri, a potom su prikazani i delovi samog gejmpleja. Na kraju je otkriveno da Rage 2 izlazi na proleće 2019.

Elder Scrolls Legends stiže na konzole. I ne samo to već je istaknuto da će sav progres između verzija biti sinhronizovan! Autori su takođe rekli da će grafički prikaz igre biti promenjen i dorađen tako da je možda baš sada pravi momenat da upadne te u igru?

Najavljen The Elder Scrolls Online: Murkmire. Bethesda je iskoristila priliku da se pohvali kako igra ima više od 7 miliona igrača, ali i da će ove godine developeri biti poprilično vredni i spremiti dosta novog sadržaja.

Predstavljen Doom Eternal. Nažalost, autori nisu rekli nešto više o igri, jer detaljan prikaz najnovijeg FPS-a pripremaju za Quakecona. Sa Doom Eternal Bethesda je započela i serijal kratkih tizera kojim su zasuli svoj šou.

Quake Champions možete da preuzmete besplatno odmah. Igra će biti besplatna do 17. juna i ako je do tad preuzmete ona će zauvek ostati u vašoj kolekciji. QC je trenutno u Early Access fazi, a rani pristup igri regularno košta oko 30 evra, što znači da će ova cena biti vraćena nakon 17. juna. Razvojni tim nije rekao kada će naslov izaći iz Steam Early Access programa.

Pray dobio besplatni sadržaj, a najavljen je i Mooncrash DLC. Besplatni apdejt uključuje New Game+ mod i Survival, kao stvari koje su igrači tražili najviše do sad, a najavljen je i Typhon Hunter DLC koji će biti objavljen tokom leta. Ekspanzuja deluje kao randomly generated content, gde se pred igrača uvek stavlja različit izazov u vidu drugačijih protivnika, zamki i drugog. Pogledajte fenomenalni trejler ovde.

https://www.youtube.com/watch?v=ySVBHI2OeAg

Predstavljen Wolfenstein: Youngblood, kooperativni spinof glavnog serijala. Igra je dodatno pomerena u budućnost i smeštena je tokom osamdesetih godina prošlog veka, a igrači će se sada naći u ulozi ćerki B.J. Blazkowicz-a. Youngblood se očekuje tokom 2019. godine.

Fallout 76 je onlajn igra, ali može da se igra i solo. I ne, nije battle royale. Kako je objašnjeno, cela igra će moći da se odigra u singlplejeru, ali će igračima na raspolaganju biti i rabustan multiplejer režim u kojem oni mogu da sarađuju, ali ratuju jedni protiv drugih. Nije potpuno jasno kako će sve funkcionisati i koliko će zagaziti u MMO vode, pa i sami autori navode kako će im biti potrebna pomoć da bi napravili najbolje izdanje Fallout 76. Samim tim očekuje se velika beta pre zvanične premijere igre koja je predviđena za 14. novembar 2018. godine.

https://www.youtube.com/watch?v=fwOYEsnm1i4

Fallout Shelter stiže na PlayStation 4 i Nintendo Switch. Mobilni Fallout uskoro će stići i na kućne konzole, a navedeno je da je ovo ostvarenje najpopularnija igra koju je poznata kompanija ikada objavila.

Predstavljen The Elder Scrolls: Blades. Bethesda je odlučila da nastavi sa invazijom na mobilne uređaje pa je potvrdila da priprema novu igru za mobilne telefone. TES: Blade može da se igra u portret ili landscape modu, deluje kao pravi predstavnik serijala i biće objavljena ove jeseni, a može da se naruči odmah.

Najavljena potpuno nova igra: Starfield. Ovaj naslov je prvi novi IP kompanije Bethesda u poslednjih 25 godina. Nakon kratkog tizera, predstavnik kompanije, Tod Hauard (Todd Haward) je rekao da se radi o singlplejer igri, i to je to.

Za kraj bomba: stiže The Elder Scrolls VI! Tizer koji je digao sve u publici na noge, ali Bethesda nije apsolutno ništa rekla o ovom naslovu, pa ne očekujemo da će ona izaći u skorije vreme, a u narednom periodu ćemo sigurno dobiti informacija o jednom od najiščekivanijih naslova.

A onda je Bethesda pustio ovo:

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!