Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Predstavljen Destiny 2 Forsaken DLC, kao i Annual Pass paket

Destiny 2 Forsaken će pokušati da spasi igru

Uoči E3 sajma, Bungie je predstavio novu ekspanziju Destiny 2 Forsaken, ali i otkrio novine koje sprema za budućnost uspavane igre.

Nije tajna da trenutno ne cvetaju ruže za Destiny 2 (ekspanzije Warmind i Curse of Osiris se nisu proslavile), a razvojni tim Bungie odlučio je da pokuša i promeni to najnovijim izmenama i dodatnim sadržajem koji planira za predstojeći period.

Najviše pažnje je izazvala ekspanzija Forsaken koja nam stiže već u septembru. U jučerašnjem lajv strimu otkriveno je da će najnoviji DLC vratiti igrače na Reef, dom Awaken rase, koja je bila uništena nakon događaja iz Destiny Taken King ekspanzije. Kampanja je razvijena u saradnji sa timom High Moon Studios koja je najpoznatija po igri Transformers: Fall of Cybertron.

Osim nove priče, DLC će doneti nove specijalne sposobnosti, naoružanje, ali i novi kompetativni i kooperativni mod pod nazivom Gambit koji predstavlja 4v4 kombinaciju PvE i PvP režima igre.

Bungie je takođe najavio Annual Pass, paket dodatnog sadržaja za drugu godinu Destiny 2 sa tri ,,premium” ekspanzije (Black’s Armory, Joker’s Wild, Penumbra), a koji će biti objavljeni u periodu od kraja godine do leta 2019.

Destiny 2 Forsaken se očekuje 4. septembra ove godine u verziji za PlayStation 4, Xbox One, kao i za PC putem Battle.net platforme.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!