Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Hitman 2 logo procureo sa zvaničnog sajta WB Games

Da li će Hitman 2 biti epizodnog karaktera?

Odmah nakon što je WB Games juče najavio da će otkriti novu igru u četvrtak, na zvaničnom sajtu kompanije je pronađen logo za Hitman 2.

Tokom jučerašnjeg dana, na zvaničnoj Twitter stranici kompanije WB Games postavljena je poruka o tome kako će misteriozna nova igra biti najavljena u četvrtak.

Ubrzo potom, jedan igrač je otkrio logo za Hitman 2 na zvaničnom sajtu WB Games koji je odnedavno novi izdavač Hitman franšize. Fajl je sada obrisan, ali je neko uspeo da ga sačuva.

Dodatno, tizer koji je WB objavio u svom tvitu ipak pokazuje detalj sa jedne trke, na kojoj se može videti logo kompanije ,,Hamsun” koja se pojavljivala u prethodnim Hitman igrama.

U ovim momentima nije poznato da li će novi Hitman biti epizodnog karaktera (gde ovaj broj ,,2″ označava drugu sezonu) ili će IO Interactive napraviti odvojenu novu igru. Očigledno da će jedna od misija biti smeštena na trkačku stazu.

Izgleda da nam ne preostaje ništa drugo nego da sačekamo zvanično saopštenje koje stiže u četvrtak.

Poslednju Hitman igru smo ocenili kao najprijatnije iznenađenje 2016. godine i naslov koji je dobio manje pažnje nego što zaista zaslužuju, a ceo opis možete pročitate ovde. Takođe, pogledajte i Gameplay video koji smo snimili sa drugarima sa Pucketavium kanala.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!