Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Lords of the Fallen 2 najavljen, ali ga neće raditi Deck13

Lords of the Fallen 2 se priprema za aktuelne konzole i PC

CI Games zvanično je potvrdio danas da će u saradnji sa razvojnim timom Defiant Studios objaviti Lords of the Fallen 2, drugi deo kultnog RPG ostvarenja.

U saopštenju za javnost, CI Games, kao vlasnik LotF franšize, naveo je da je novi studio odabran nakon pregovora sa nekoliko uglednih razvojnih timova. Kako je dalje objašnjeno, Defiant je imao najimpresivniji koncept za novu igru, ekspertizu kao i najiskusnije ljude koji će se baviti razvojem.

Lord of the Fallen je izašao 2014. godine, a radi se o dobrom akcionom RPG naslovu kojeg po izvođenju i izazovnosti mnogi porede sa Dark Souls franšizom. Prvu igru je pripremao Deck13, poznat i po igri The Surge, čiji nastavak ova ekipa priprema za narednu godinu.

Sa druge strane, na Lords of the Fallen 2 će raditi mladi tim Defiant Studios koji je oformljen 2016. godine, a na čijem čelu se nalazi bivši producent studija Avalanche Studios New York, autora igre Just Cause 3.

Za sad nije objavljeno kada će LotF 2 biti objavljen, osim da on izlazi za sve aktuelne konzole i PC. Ma koliko da je dobra vest da nam stiže nastavak, ako tokom E3 sajma ne budemo čuli neke konkretnije detalje, deluje nam da ova igra neće stići u skorije vreme.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!