Killer7 stiže na PC nakon 13 godina!

PC Slider Vesti

Killer7 za PC – običan port ili Remaster?

Razvojni tim Grasshopper Manufacture najavio je da će ove godine objaviti svoj kultni hit Killer7 u verziji za PC platformu.

Ovu informaciju možemo shvatiti samo kao prijatno iznenađenje, jer je Killer7 objavljen pre 13 godina, tačnije 2005. u verziji samo za PlayStation 2 i Nintendo GameCube konzole.

Igra je zanimljiva jer su je potpisali čuveni dizajneri video igara i pisci Goichi ,,Suda51″ Suda i Shinji Mikami. Mada nije osvojila visoke ocene kritike, igra je stekla solidnu popularnost kod igrača.

Vest je obelodanjena na MomoCon događaju, gde je čuveni razvojni tim proslavio dvadesetogodišnjicu svog postojanja.

Iako je studio za sad spomenuo samo PC platformu, ranije ove godine Grasshopper Manufacture je rekao da spremaju remasterizovana izdanja za Killer7 i Flower, Sun and Rain koji će biti objavljeni za ,,sve moderne platforme”. Ipak, na Steam stranici po skrinšotovima može se primetiti da PC verzija neće imati widescreen podršku, pa ostaje samo da se nadamo da su ovo samo privremene slike iz igre.

Tačan datum trenutno nije naveden (kao ni cena), ali je navedeno da je premijera predviđena za jesen ove godine.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password