COD Black Ops 4 zvanično predstavljen, potvđen Battle Royale mod!

PC Slider Sony Vesti Xbox

Multiplejer i zombiji u fokusu Black Ops 4 prezentacije

Activision i Treyarch su u današnjem lajvstrimu zvanično predstavili njihovo ovogodišnje čedo – Call of Duty Black Ops 4.

Tokom prenosa su prikazani gejmplej delovi iz multiplejer i zombi moda, ali najviše pažnje je izazvao battleroyale režim – Blackout.

Kao što ste verovatno čuli do sad, Black Ops 4 će biti potpuno okrenut multiplejeru, a singlplejer kampanja će u najnovijem COD-u izostati. Umesto toga igrači će imati priliku da se direktno ubace u brzu i atraktivnu akciju, a poseban akcenat će biti stavljen i na taktičku komponentu u okršajima putem brojnih gedežta koji će biti na raspolaganju.

Zombies režim igre će u BLOPS4 proslaviti svoj deseti rođendan, a autori obećavaju do sad najviše sadržaja. Igrače očekuje nova priča, gde je jedna od njih smeštena u antički Rim!

Na kraju, Blackout je battle royale režim gde će se na do sad najvećoj mapi u serijalu naći i do sada najveći broj igrača u Call of Duty istoriji. Autori su otkrili da će ovaj mod pratiti prepoznatljivu formulu koja kombinuje loot i akciju, ali za sad nisu otkrili preciznije podatke.

COD Black Ops 4 izlazi 12. oktobra 2018. godine za sve aktuelne platforme, a razvojni studio je potvrdio i da će posebna pažnja biti posvećena optimizaciji PC verzije (putem Battle.net platforme).

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password