Destiny 2 Warmind izlazi tokom sutrašnjeg dana

PC Slider Sony Vesti Xbox

Destiny 2 Warmind, druga i poslednja ekspanzija za najnoviji FPS razvojnog studija Bungie stiže nam tokom sutrašnjeg dana.

Podsetimo, Destiny 2 Warmind donosi novu priču o Ani Bray i Rasputinu koja će biti smeštena ispod ledenih glečera i pećina Marsa. Pored kampanje, u igru će biti ubačene nove misije, oprema, kao i oružje.

Activision i Bungie su iskoristili priliku da objave novi launch trejler za nadolazeću ekspanziju koja će istovremeno biti objavljena za PlayStation 4, Xbox One i PC.

Destiny 2 Warmind je velika prilika da autori igre isprave mišljenje igrača o ovom naslovu nakon ekspanzije Curse of Osiris koja je donela jako malo sadržaja i tako uspela da razočara brojne ljubitelje serijala. Najbučniji su bili oni koji su kupili Season Pass koji su smatrali da obim prethodne ekspanzije nije uspeo da opravda cenu.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password