World Cup 2018 stiže besplatno u FIFA 18

Nintendo PC Slider Sony Uncategorized Vesti Xbox

EA Sports je zvanično objavio da će i ovog puta dodati World Cup 2018 apdejt besplatno u svoju fudbalsku simulaciju FIFA.

World Cup 2018 će stići u FIFA 18 29. maja u obliku besplatnog apdejta, ali će sadržaj verovatno razočarati neke igrače. Naime, EA Sports je i ovog puta odlučio da Svetsko prvenstvo u fudbalu proprati uz manji apdejt igre, naspram izbacivanja specijalne edicije kao što je to bio slučaj do  2010. godine.

Zbog toga, i ovog puta će izostati kvalifikacije za SP u fudbalu i igrači će imati priliku samo da odigraju završnicu koja će se ovog leta održati u Rusiji, bilo kroz pravi raspored grupa i selekcija ili kroz specijalni custom režim gde na Svetsko prvenstvo može da se doda neka reprezentacija koja se nije kvalifikovala.

Kao što je bio slučaj i pre 4 godine, World Cup 2018 će takođe doneti novine u Ultimate Team mod, Dynamic kartice, kao i nove igrače.

World Cup 2018 apdejt će biti dostupan na PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch konzolama, kao i na PC platformi.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password