Grand Theft Auto 5 praznični apdejt

PC Slider Sony Xbox

U duhu praznične atmosfere Grand Theft Auto 5 dobio je novi apdejt inspirisan novogodišnjim praznicima.

Na spisku dodataka u najnovijem apdejtu GTA Online nalaze se nova vozila, novi mod i snežni pokrivač! Da sneg ne bi bio samo estetskog karaktera, Rockstar se potrudio i uveo opciju za grudvanje, te sada igrači mogu da prave grudve i gađaju druge likove na mapi.

U apdejtu se nalaze nova vozila, terenac Benefactor Streiter, kao i ,,hypercar” Overflod Autarch. Najzanimljivije ipak deluje Slashers Adversary mod u kojem se dva tima bore da prežive što duže u mračnom okruženju noseći samo mačetu i pušku. Glavnu začkoljicu predstavljaju Hunted, koji imaju thermal vision naočare i baterijske lampe. Uloge se tokom partije menjaju i ekipa koja nadživi drugu je pobednik.

Osim ovih novina, Rockstar je najavio i brojne poklone tokom novogodišnjih praznika, pa predlažemo da pogledate Social Club Events stranicu i Grand Theft Auto 5.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password