I Need for Speed Payback dobija izmene zbog pritiska igrača!

PC Slider Sony Vesti Xbox

Electronic Arts i Ghost Games odlučili su da naprave veće izmene gejmpleja u vezi sa napredovanjem kroz igru i to u segmentu koji je dobio najviše zamerki do sad.

Kroz novi apdejt, količina REP poena, kao i novčanih jedinica koje se dobijaju nakon svake trke je uvećan, a ova izmena primenjena je na sve tipove trka. Pored toga, pojedini delovi će se sad češće dobijati u paketima, a Electronic Arts je obećao i da će u budućnosti korigovati kvalitet delova ponuđenih u tune-up prodavnicama (osvežavanje ponude je nedavno smanjeno sa 30 na 10 minuta).

Mada su sve izmene u Need for Speed Payback stigle nakon žalbi igrača, nema nikakve sumnje da je tempo balansiranja igre ubrzan nakon debakla u Star Wars Battlefront 2. Mada situacija u novom Need for Speed naslovu nije tako katastrofalna, ona jeste iritantna i neobična za ovaj poznati serijal, pa se nadamo da će autori igre dodatno smanjiti nepotreban grind u budućnosti.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password