CD Project RED tvrdi da Cyberpunk 2077 napreduje bez problema

PC Slider Vesti

U jednom intervjuu, izvršni direktor razvojnog tima CD Project RED, Adam Kicinski naveo je da izrada igre Cyberpunk 2077 napreduje po planu.

Izjava je očigledno došla kao reakcija na nedavne tvrdnje pojedinih stručnjaka o problemima u razvoju novog cyberpunk naslova poljskog tima. Kako pak Kicinski navodi, nedavno je okončana jedna bitna etapa pripreme Cyberpunk 2077, a naglasio je i to da je CD Project RED zadovoljan postignutim rezultatima.

On je potom pričao o tehničkim aspektima igre, a kada je upitan o datumu izlaska igre, Kicinski je rekao da detalji sigurno neće biti objavljeni ove godine kao i da ne može da kaže da li će datum biti preciziran i tokom 2018. Dakle, po svemu sudeći Cyberpunk 2077 bi mogao da bude objavljen najranije 2019. godine!

Prethodnih dana mogla je da se čuje još jedna zanimljiva izjava predstavnika kompanije CD Project RED. Obzirom na frku koja je nastala oko premijere Star Wars Battlefront 2, kao i novom podatku da će Cyberpunk 2077 imati onlajn komponentu, na zvaničnom twitter nalogu kompanije osvanulo je sledeće objašnjenje:

Želimo da razmišljate o CP2077 kao o The Witcher 3 – igra će imati ogroman singlplejer mod, otvoren svet i biće narativni RPG. Neće biti skrivenih ,,začkoljica” – dobićete baš ono što ste platili. Bez zavaravanja, igra će biti pravo iskonsko gaming iskustvo kao što je to Wild Hunt.

Pohlepu ćemo prepustiti drugima.

Lepo je znati.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password