Agents of Mayhem odnedavno bez Denuvo zaštite

PC Slider Sony Vesti Xbox

Razvojni tim Volition objavio je novi patch za igru Agents of Mayhem, a među brojnim izmenama kompletno je izbačena i Denuvo zaštita iz igre.

Agents of Mayhem je objavljen sredinom avgusta ove godine, a i pored rigorozne anti-piratske zaštite igra je razbijena u kratkom vremenskom intervalu.

Autori ovog open-world akcionog naslova nisu izdali zvanično saopštenje povodom odluke, ali je igra često bila optuživana kako napreže rad procesora. Povodom novih tvrdnji da Denuvo zaštita funkcioniše baš po principu maksimalne upotrebe procesorske snage ostaje da se vidi da li će igra sad bolje raditi.

Deep Silver i Volition su samo poslednji u nizu koji su odlučili da izbace anti-piratsku zaštitu iz svojih naslova, koja u poslednje vreme nije briljarala jer su brojni naslovi razbijeni prvog dana prodaje. Sa druge strane, Assassin’s Creed Origins i dalje je uspešno zaštićen, pa tek ostaje da se vidi kako će se odvijati ova bitka u budućnosti.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password