Injustice 2 stiže za PC, Open beta počinje sutra

PC Slider Sony Vesti Xbox

Warner Bros. Interactive Entertainment je danas najavio da sprema Injustice 2 i u verziji za PC, a istovremeno je najavljena i otvorena beta koja počinje od 25. oktobra.

Za sada nije naveden tačan datum kada će PC verzija biti objavljena, ali je navedeno da ona stiže na Windows Store i Steam platformu ove jeseni. Dakle, ukoliko se ništa ne zakomplikuje, igra bi mogla da stigne negde u toku naredna dva meseca.

Što se tiče open bete, ona će biti pokrenuta tokom sutrašnjeg dana i igračima će dati priliku da se bore kao Batman, Wonder Woman, Flash i kao još neki drugi likovi iz DC univerzuma (ovde nije jasno objašnjeno da li će svi likovi biti otključani ili ne u beti).

Naš opis Injustice 2 možete da pročitate ovde, pa sada možemo da zaključimo da PC igrači imaju razloga da se raduju. Mada, da li je iko sumnjao da će biti objavljena PC verzija?

Autor: VideoGame Arena 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password