Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Isprobajte LawBreakers besplatno ovog vikenda!

Razvojni tim Boss Key Productions objavio je da će ovog vikenda ponuditi svim igračima da besplatno isprobaju LawBreakers.

,,Free Weekend” će biti otvoren za PC igrače putem Steam platforme i trajaće od 28. septembra u 18h pa sve do 2. oktobra. Za sad nije potvrđeno, ali do sad je kod drugih razvojnih timova bio običaj da na raspolaganju bude celokupan sadržaj iz igre, kao i da može da se prenese progres ukoliko odlučite da kupite punu verziju igre.

Odluka razvojnog tima da organizuje Free Weekend nikog nije iznenadila. LawBreakers i pored dobrih ocena nije uspeo da privuče kupce, pa je ovo najbolji način da razvojni tim ubedi igrače da je naslov vredan njihovog novca. Ipak, postavlja se pitanje koliko će u tome uspeti, jer je ovog vikenda najavljena i Call of Duty: WWII open beta.

LawBreakers je objavljen 8. avgusta u verziji za PlayStation 4 i PC, a trenutno se prodaje po sniženoj ceni od 22,5€. U pitanju je frenetični FPS u kojem se favorizuju brzi refleksi, zbog čega ga mnogi upoređuju sa Quake serijalom.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!