PUBG imao više od 1,5 miliona igrača u isto vreme

PC Slider Sony Vesti Xbox

Playerunknown’s Battlegrounds, ili kraće PUBG, uspeo je ovih dana da obori još jedan rekord – igra sada ima više od 1,5 miliona igrača u isto vreme!

Ovim rekordom PUBG je “prestigao” za više od 200 hiljada drugoplasirani naslov Dota 2 koji je držao rekord na Steam servisu sa 1,29 miliona igrača istovremeno zabeleženih u martu 2016. godine. Ova dva naslova su i jedina koja su prešla cifru od milion igrača u jednom momentu. Ipak, treba napomenuti i to da je Dota 2 besplatna igra, a da se PUBG prodaje po ceni od 30 evra.

Razvojni tim Blue Hole nije se uspavao zbog ovakvog uspeha i vredno radi na ispravkama igre, novim stvarima kao i verziji za Xbox One. Po rečima glavnog i odgovornog za PUBG, Brendana Grina (Brendan Green), razvojni studio bi voleo da u budućnosti doda čak i singlplejer kampanju u igru!

PUBG već po ko zna koji put dolazi na naslovne strane gaming medija zahvaljujući svojim senzacionalnim uspesima. Pa tako, nedavno je objavljeno da je igra nadmašila brojku od preko 10 miliona prodatih kopija.

Pogledajte naš gameplay video sa Peachwise Syndrome:

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password