Heroes of the Storm interview Gamescom 2017

Slider

U ovom videu pogledajte ekskluzivni Heroes of the Storm intervju u kojem su odgovore na naša, ali i vaša pitanja dali Alan Dabiri (Game Director) i Kyle Dates (Game Designer) iz Blizzard-a tokom Gamescom 2017 sajma.

Autori igre Heroes of the Storm pričali su o tome šta misle o trenutnoj poziciji ovog naslova, o tome šta ga izdvaja u odnosu na konkurente, kao i šta planiraju u budućnosti da ubace u igru. Oni su takođe pričali i o tome koji heroj je bio najkomplikovaniji za ubacivanje u igru, da li je bilo nekih ideja koje su bile previše “lude” za Heroes of the Storm, kao i da li planiraju da urade neke veće izmene gameplay-a uskoro.

Pogledajte video klikom na cover iznad.

Uz video, pokrenuli smo i novi VGA Giveaway u kojem možete da osvojite Heroes of the Storm majicu iz Blizzard Shop-a.

Kako da učestvujete? U komentarima videa napišite vašeg omiljenog heroja u HotS ili onog koga bi ste voleli da vidite u igri u budućnosti. Svi koji napišu komentar ulaze u ,,bubanj” (čitaj: random.org), a dobitnika ćemo izvući 6. oktobra. Pravo na učešće imaju svi, bez obzira u kojoj državi žive, a dobitnika ćemo objaviti na našoj Facebook stranici i sajtu (ovde!).

Heroes of the Storm majica giveaway

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password