Novi PewDiePie incident

PC Slider Vesti

Najpopularniji jutjuber na svetu, PewDiePie, opet je skrenuo pažnju na sebe jednom rasističkom izjavom tokom svog strima.

Tokom svog PUBG streama, PewDiePie komentaristao je gameplay sa: ,,What a f**king n*****! Geez! Oh my god! What the f**k? Sorry, but what the f***?”

Loš izbor reči već je privukao pažnju interneta, a autori igre Firewatch, Campo Santo rekli su da će tražiti da se sa kanala poznatog jutjubera uklone svi snimci iz njihovih trenutnih i budućih igara. Oni tvrde da je Pewds ovog puta preterao.

Sa druge strane, PewDiePie još nije objavio nikakvu izjavu u vezi sa ovim incidentom. Podsetimo, početkom godine on se izvinio zbog toga što se u jednom njegovom klipu pojavio natpis ,,Death to all Jews”, ali je ovaj ispad uticao na pogoršanje odnosa kompanija Disney i YouTube sa najvećom zvezdom YouTube servisa.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password