Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Odložen Playerunknown’s Battlegrounds, ali ipak izlazi 2017.

Razvojni tim Bluehole Studio zvanično je potvrdio da će premijera konačne verzije igre biti odložena, ali da je i dalje cilj da ona bude objavljena pre kraja godine.

Playerunknown’s Battlegrounds stigao je na Steam platformu pod krilom Early Access programa 23. marta ove godine, a prvobitni plan autora je bio da finalna verzija bude objavljena u roku od šest meseci. Zbog toga, očekivalo se da će igra stići pre kraja septembra.

Ipak, u najnovijem intervjuu, autor igre Brendan Greene objasnio je da bi ovakva tvrdnja negativno uticala na razvoj igre:

Shvatio sam da bi nas određivanje izlaska igre na tačno određeni mesec  omelo u želji da ponudimo potpunu igru i/ili dovelo do razočaranja naših igrača ukoliko ne bi smo uspeli da ispoštujemo određeni rok.

Playerunknown’s Battlegrounds je trenutno jedna od najpopularnijih igara koja se streamuje na Twitch platformi koju po popularnosti jedino nadmašuju League of Legends, CSGO i Dota 2. Ovaj naslov je kombinacija survival igara kao što su DayZ ili H1Z1 i klasičnog King of the Hill moda gde igrač ima cilj da nadživi sve ostale protivnike na sve manjoj mapi. Detaljnije predstavljanje igre uskor na VGA portalu.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!