Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

E3 2017: Šta se očekuje, a čemu se nadamo?

Najveći gaming sajam E3 održaće se u periodu od 13. do 15. juna, a u ovom tekstu predstavićemo sve ono što znamo kao i to šta mi očekujemo od ovogodišnjeg šoua u Los Anđelesu.

Kao što je i ranije bio slučaj i ovogodišnjem E3 sajmu će prethoditi pres konferencije koje će organizovati najveći izdavači video igara. Ovde navodimo datume i vremena, a dobra je vest da ćemo ove godine njih i mi iz Evrope uglavnom moći da gledamo u normalno vreme.

Subota, 10. jun

Nedelja, 11. jun

Ponedeljak, 12. jun

Utorak, 13. jun

Izuzetak je tradicionalno Sony, koji će svoj šou započeti u tri sata ujutro po našem vremenu. Ipak, možda će vredeti ispratiti ovaj događaj jer se očekuje da će tada biti predstavljena gomila novih igara, pošto se Sony prošle godine ispucao sa najavama hardvera. Detaljniji prikaz novog God of Wara, Spider-Mana i Detroit: Become Human su gotovo sigurni, kao i Uncharted 4 ekspanzije The Lost Legacy. Ipak, očekuje se da će auditorijum čuti najveću buku kada se na platnu pojave prvi kadrovi iz The Last of Us Part 2.

Need for Speed Payback

Electronic Arts će otvoriti E3 sajam a već od ranije je poznato da će se tada pričati o Star Wars Battlefront 2, FIFA 18, kao i o novom Need for Speedu za koji sada znamo da će imati podnaslov Payback. EA Play šou biće organizovan daleko od Expo centra, a zanimljivo je da će ovog puta biti paralelno održan i u Londonu.

Veliko interesovanje vlada za događajem koji će prirediti Microsoft, jer se očekuje da će konačno biti otkrivena nova konzola na kojoj ova kompanija radi već neko vreme. Specifikacije Project Scorpio sistema već znamo, a u nedelju možda uspemo da vidimo kako će 4K igrački sistem izgledati. Što se tiče igara, Microsoft će nam verovatno predstaviti unapređene verzije svojih naslova kao što su Gears of War 4 ili Forza Horizon 3, ali pojedini stručnjaci tvrde da nas možda očekuju i Forza Motorsport 7, Halo 6 ili Gears of War 5 koji će biti specijalno pravljeni za novu konzolu.

Activision će sigurno više pričati o Destiny 2 i novoj Call of Duty igri o kojim smo već saznali dosta, pa nas trenutno više zanima šta će to Ubisoft da kaže naredne nedelje. Francuski izdavač video igara već je najavio nekoliko zanimljivih naslova od kojih najveće interesovanje vlada za nastavkom Assassin’s Creed serijala ili Far Cry 5. Nadamo se da će Rockstar konačno otkriti više detalja o Red Dead Redemption 2, kao i da ćemo videti možda i najnoviji Elder Scrolls ili sledeću avanturu Lare Croft.

Red Dead Redemption 2

Najveća misterija je kao i uvek Nintendo, jer se ne zna šta bi tačno moglo biti predstavljeno nakon što je ova kompanija objavila Switch konzolu i  neke veoma bitne naslove početkom godine. Ipak, detaljniji prikaz Super Mario Odyssey kao i njegov zvanični datum premijere bi smo dočekali sa ushićenjem, baš kao i najavu neke potpuno nove igre.

Pored svih ovih naslova sigurni smo da nas očekuje i pregršt iznenađenja. Priča se da nas čeka najava Bloodborne 2, Borderlands 3 kao i nova Batman igra, što je ujedno i glavni razlog zašto je zanimljivo gledati ove konferencije.

VideoGame Arena tim će vredno raditi na tome da vam prenese sve najbitnije vesti, pa nastavite da nas pratite redovno. 🙂

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!