Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

LG predstavio novu seriju gaming mojnitora

Kompanija LG Electronics je u utorak, 30. maja u prostorijama Startit Centra predstavila novu seriju gaming monitora sa unapređenim performansama.

Kao ključne karakteristike novih LG monitora ističu se brzo vreme odziva od 144Hz, redukcija zamućenja od 1ms kod IPS modela, Dynamic Action Sync režim rada, kao i mogućnost podešavanja različlitih modova prikaza slike.

Konferenciji su prisustvovali brojni IT novinari iz Srbije, kao i popularni jutjuberi Dušan Srbljak – Dule PCAXE, Aleksandar Leštarić – Cile, Milica Perić – Kovalska, kao i Kristina Đukić – Kika koji su podelili sa prisutnima svoje utiske u radu sa novim LG modelima.

Predstavljanje novih LG gejming monitora_Konferencija

„Kompanija LG već dugi niz godina pomno osluškuje potrebe svojih korisnika. Monitori koje smo danas predstavili kreirani su tako da usavrše i unaprede performanse prethodnih modela i pruže svim ljubiteljima video igara nezaboravno iskustvo. Upravo iz tog razloga pozvali smo i poznate domaće jutjubere da daju svoj sud o ovim proizvodima”, rekao je Branislav Jordanov, marketing menadžer kompanije LG Electronics u Srbiji.

Svi proizvodi su dostupni u Srbiji, po preporučenim cenama: 24GM79G – 44,990rsd; 34UM69G – 78,990rsd; 29UM69G – 43,990rsd; 27MP59G – 33,990rsd; 24MP59G – 23,990rsd; 34UC79G – 81,990rsd.

U okviru prezentacije održan je i mini turnir u igri Quake Champions, gde je kao pobednik izašao jutjuber Vladan Radosavljević poznatiji kao Gajbotron.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!