Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Procurelo prvih 30 sekundi Assassin’s Creed: Origins trejlera! (Apdejt: not real!)

Najnovija Assassin’s Creed igra biće predstavljena tokom ovogodišnjeg E3 sajma, ali je danas neko okačio delić onoga što nas očekuje.

Video koji je okačen prikazuje trideset sekundi nečeg što definitivno izgleda kao pravi trejler za Assassin’s Creed Origins. Klip deluje kao da je sniman krišom sa jedne od zatvorenih prezentacija i na žalost ne prikazuje previše osim novog logoa i toga što potvrđuje da će igra zaista biti u Egiptu.

Sa druge strane, igrači već imaju teoriju da ovaj trejler nije “slučajno procureo”, već da se radi o marketinškom potezu Ubisofta ciljanom ka podizanju hajpa. To što ovaj video ne otkriva previše o Assassin’s Creed Origins naslovu, možda i izaziva razloga za sumnju. Naravno tu su i oni koji sumnjaju da se uopšte radi o snimku pravog trejlera. Bilo kako bilo, ovaj video će vam možda biti zanimljiv, pa bacite pogled ispod.

[Update]

Grafički dizajner Cosmografik  otkrio je da je trejler ipak fake i da je on “glavni krivac”.  Video je uklonjen kada je ostvario preko 140.000 pregleda i naknadno je uploadovan od strane drugih Youtube  korisnika pa i dalje može da se pogleda. Cosmografik je očigledno odradio odličan posao. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=iowkSAAFYDs

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!