Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Brawlout – nova tuča od danas na Steam Early Access programu

Super Smash Bros. i Brawlhalla od danas imaju opasnog konkurenta, naslov Brawlout.

Najnovija tuča stiže nam iz razvojnog tima Angry Mob Games iz Rumunije, a kao što možete da pretpostavite na osnovu slika radi se o najnovijoj borilačkoj igri koja koristi elemente platformi. Ono što takođe lako može da se zaključi je to da su autori koncept očigledno pozajmili od legendarnog Super Smash Bros., ali ovaj naslov za sad pokazuje dosta potencijala.

 Brawlout

Brawlout je prvenstveno okrenut kompetativim okršajima za do četiri igrača, bilo da se oni nalaze ispred jednog ekrana ili da igraju putem interneta. U trenutnoj verziji moguć je izbor između šest boraca koji se veoma razlikuju i podržavaju drugačije stilove borbe. Naravno, tokom Steam Early Access faze, razvojni tim će vredno raditi na tome da se broj boraca i arena uveća, a autori obećavaju redovne apdejte na svake dve nedelje. Singlplejer kampanja je takođe u planu.

Brawlout

Imali smo priliku da isprobamo Brawlout pre premijere i za sad imamo samo reči hvale. U oči najviše upada atraktivna prezentacija, vođena lepo animiranim glavnim junacima, ali nam se svidelo i izvođenje.  I u ovom obliku naslov je zabavan, ali tek ostaje da se vidi na koji način će biti unapređen u budućnosti, pa ćemo nastaviti da pratimo razvoj ovog ostvarenja.

Brawlout možete proveriti na ovoj Steam stranici, a radi se i na verziji za Xbox One i PlayStation 4 koja bi trebalo da stigne ove jeseni.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!