Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Hellblade: Senua’s Sacrifice neće imati DRM, stiže na GOG

Ninja Theory je objavio kako će svoju novu igru Hellblade: Senua’s Sacrifice izbaciti i u verziji za GOG platformu, što znači da ovaj naslov neće imati DRM, tj. zaštitu protiv piraterije.

Hellblade je novo ostvarenje studija koji je najpoznatiji po igrama kao što su Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West ili DmC: Devil May Cry. Najnoviji naslov predstaviće mešavinu akcionog hack and slash izvođenja i logičkih problema, dok će imati veliki akcenat na priči. Igra nas očekuje ove godine, ali za sad nije poznato tačno kad osim da stiže u verziji za PC i PlayStation 4 sisteme.

Hellblade: Senua’s Sacrifice je nama interesantan i zato što na njemu radi talentovani novosadski studio 3Lateral. Ovaj tim angažovan je za skeniranje i animaciju lica glavne junakinje i drugih likova, a kako to izgleda možete pogledati u ovom videu. Studio iz Novog Sada inače iza sebe ima nekoliko velikih projekata kao što su Grand Theft Autov V i Ryse: Son of Rome, a ovog puta deluje kao da su uspeli da nadmaše sebe.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!