Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

VideoGame Arena rođendanski giveaway!

Da, prošlo je tačno godinu dana otkako smo pokrenuli naš YouTube kanal, a kako bi obeležili ovaj trenutak odlučili smo da pokrenemo naš treći GiveAway!

Ovog puta za vas smo spremili samo digitalne nagrade, kako bi u giveawayu mogli da učestvuju ravnopravno svi oni koji prate naš YouTube kanal, Facebook stranicu ili portal bez obzira gde žive! Svi koji učestvuju imaju šansu da osvoje digitalni ključ za jednu igru, a ovog puta odlučili smo da podelimo 10 igara. Igre će biti podeljene nasumično iz naše arhive, a odabraćemo neke dobre igre, a ne nešto što će vam skupljati “digitalnu” prašinu 🙂 – za sad možemo reći da se na spisku nalaze Far Cry 3 i Assassin’s Creed, kao i mnogi drugi naslovi.

Instrukcije:

Kako bi ste se prijavili za giveaway potrebno je da otkucate svoje pravo ime (dakle, bez nadimaka) i email adresu (kako bi vam dostavili poklon) ili da se prijavite putem neke od navedenih društvenih mreža. Na ovaj način obezbedili ste sebi jednu prijavu (entry) za giveaway, a ukoliko hoćete da povećate šanse uradite dodatno i neku od dole navedenih akcija. Dodatne akcije ni na koji način nisu obavezne, ali ćete na taj način da nam date veliku podršku. Ukoliko nas već pratite redovno, ovo vam možda i neće pasti teško.

Napomena: “Šerujte stranicu za dodatni entry” funkcioniše tako što nakon što postavite link na svoju Facebook stranicu, dobijate po jedan entry za svakog prijatelja koji klikne na link i prijavi se za Giveaway.

Prijave se prikupljaju putem platforme Gleam.io, unutar kojeg će biti izvučeni svi dobitnici, a spisak će biti objavljen javno na ovoj stranici. Nakon toga poslaćemo vam e-mail sa kodom za igru.

Pravila:

 • Jedna osoba može da učestvuje samo sa jednog naloga (proverićemo!)
 • Koristite vaše prave podatke jer će oni biti upotrebljeni kako bi vas kontaktirali za osvojene poklon
 • Nije neophodno da obavite sve akcije kako bi ste učestvovali u Giveawayu, ali ćete imati veće šanse i na taj način ćete podržati VideoGame Arenu.
 • Giveaway traje do 19. aprila, do 23:59:59h tog dana.
 • Pobednike ćemo proglasiti do 21. aprila 2017. godine

VGA Rodjendanski Giveaway!

Apdejt: Nagrade su poslate, čestitamo dobitnicima i hvala svima koji su učestvovali!

Nastavite da nas pratite i dalje, jer u budućnosti planiramo da organizujemo još puno giveawaya sa sve atraktivnijim poklonima!

x707

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Thanks for submitting your comment!