Horizon Zero Dawn je prodat u više od 2,6 miliona primeraka

PC Slider Sony Vesti Xbox

Najnovija igra o kojoj bruji ceo svet, Horizon Zero Dawn prodata je u više od 2,6 miliona primeraka u toku samo dve nedelje, a Guerilla Games i Sony već najavljuju prvu ekspanziju!

Po navodima kompanije Sony, cifra se odnosi na fizičke i digitalne kopije igre koje su prodate putem PlayStation Store-a. Doduše, treba ipak znati da je trenutno na snazi promotivna akcija na PSN-u, gde svi kupci koji potroše više od 50 evra, dolara ili funti, dobijaju nazad 10 novčanih jedinica u nekoj od pomenutih valuta. Ovako nešto je sigurno uticalo na povećanje prodaje igre.

Predstavnici Sonija, kao i autori igre nisu krili svoje oduševljenje reakcijom publike, kao i kritike koji su prepuni hvalospeva. Hermen Hulst, predstavnik razvojnog studija Guerrilla Games potvrdio je da tim već radi na ekspanziji igre, koja će proširiti priču ovog naslova, ali nije govorio o detaljima.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password